Liepājas Draudzīgā aicinājuma vidusskola

Aktualitātes skolā

Notikumu kalendārs

Ziemassvētku koncerts 20. dec. 2019 1
20. decembrī mūsu skolā notika Ziemassvētku koncerts, kurā savus radošos talantus demonstrēja mūsu pašu skolēni. Savukārt vakara vadītāju lomās iejutās Skolēnu padomes biedri.

Viktorija, Marija un Natālija skaistos baleta tutu dejoja deju, kas vispārizglītojošas skolas sienās ir diezgan neierasta parādība un kas skolēnos raisīja neviltotu interesi. Neviens koncerts nav iedomājams bez mūsu skolas jauniešu deju kolektīva "Jumītis" priekšnesumiem.

Arī šajā koncertā skolēni bija sagatavojuši divas jestras dejas - vienu pamatskolas grupa, bet otru - vidusskolas. Lieliskas klavierspēles prasmes demonstrēja Dārta un Melānija, abas meitenes saskanīgā klavierduetā nospēlēja jautru rokenrolu.

 Ar lielisku akrobātiku koncerta skatītājus pārsteidza Una, nodejojot laikmetīgo deju. Savukārt Enija visus priecēja ar dziesmu "Manas mīļākās lietas" no mūzikla "Mūzikas skaņas". Vēl ar dziesmām uzstājās Annija un duetā par Ziemassvētkiem dziedāja Annika un Adriana, bet pavadījumu viņām spēlēja Patrīcija. Un kā tad Ziemassvētki bez pasakas?! Pašas sacerētu pasaku klātesošajiem pastāstīja Ieva.

Koncerta noslēgumā visi tika aicināti dziedāt līdzi grupas Musiqq  dziesmai "Silta sirds", kuru izpildīja Niklāvs un Annija. 

Lūk, tāds mums bija skaists Ziemassvētku koncerts!

 

Joomla Plugins