17. decembris - Vidusskolas Ziemassvētku balle.

    Tuvojas 1.semestra noslēgums. Visi pārbaudes darbi uzrakstīti, vērtējumi visos priekšmetos izlikti. Gaisā vējo Ziemassvētku noskaņa un Jaunā gada tuvošanās. Visi skolēni gaida lielāko gada noslēguma notikumu - liecību izsniegšanu un pirms tam vēl kopējo vidusskolas skolēnu balli - Ziemassvētku balli... 


   Ikviens vidusskolēns atzīs, ka šis ir viens no gada krāšņākajiem notikumiem, un tas neizpalika arī šogad.
   Vidusskolas Skolēnu Padome savlaicīgi uzsāka balles rīkošanu, lai šis lielais notikums paliktu katra skolēna atmiņā vēl ilgi pēc tās. Darbs bija smags, bet galarezultāts bija labāks, nekā paši rīkotāji bija gaidījuši.
    Šis bija pirmais gads, kad Ziemassvētku balle tika rīkota ārpus skolas telpām un telpu izvēle tika atzīta par lielisku piemēru turpmāko gadu ballēm. "Karaliskā ķēķa" greznajā zālē katrai klasei bija iespēja iekārtoties pie lieliem grezniem galdiem. Tālākajā telpas malā neilgu laiku darbojās arī fotostūrītis, kur bija iespēja pasēdēt klēpī pašam Ziemassvētku vecītim un parunāt ar Ziemassvētku vecenīti. Protams, balle neizpalika bez "dzīvās" mūzikas. Grupa 4kw (kilovati) izpelnijās skolēnu un arī skolotāju labās atsauksmes.
    Balles noslēgumā nedz apmeklētāji, nedz arī mūziķi nevēlējās pamest viesmīlīgās telpas, bet katram notikumam reiz pienāk beigas, tādēļ plkst.23.00 visi ar saviļņojuma sajūtu devās katrs uz savu pusi.
    Skolēnu Padome bija patīkami pārsteigta lielā apmeklētāju skaita dēļ un paši atzina, ka šī ir bijusi labākā Ziemassvētku balle pēdējo trīs gadu laikā. 
Labas atsauksmes par balles telpas izvēli un gaitu izteica arī paši skolēni un skolotāji.

 

Partneri: twitter
Partneri: moodle
Partneri: e-klase
Partneri: visc
Partneri: izm
Partneri: lip
Partneri: drošs-internets
Partneri: valsts-bērnu-tiesību-aizsardzības-inspekcija
Partneri: radošuma-pils
Partneri: dsd
Partneri: junior-achievement
Partneri: afs
Partneri: atbalsts
Partneri: prakse-lv
Partneri: pumpurs